Ahad, 30 Disember 2018

BLOG RONELLA OIL UNTUK DIJUAL.

Blog ini admin nak jual bersama2 dengan ig : @ronella.my <- boleh search di IG dengan semua gambar intact. Admin tak delete apa2 post dan apa2 gambar. Semua gambar automatically jadi you punya. Cuma number telefon semua edit sendiri la ya.

_________________________

T&C :

Blog ni www.ronellaoil.com + ig @ronella.my : RM1,350 sahaja.
sekali dengan nama wasap www.ronellamy.wasap.my <- senang nak tukar number telefon. Nanti ubah sendiri number 013 -XXXXXXXX secara berperingkat.

# Nama domain dot com nanti discuss dekat PM @ wasap.

Even nama ig ronella.my <- priceless. Simple dan menarik perhatian prospek. Tak pening dengan (dot) dan (underscore) untuk buat nama baru.

Percuma : Gambar2 marketing Ronella dalam file PNG. Boleh discuss macam mana nak bagi gambar2 tu dekat you dan you boleh pakai di FB sendiri untuk niaga Ronella.

Jika ambil sekali dengan www.ronellaessentialoil.com : RM1850 je. (diskaun RM150)
________________________


Dalam blog ni ada dalam 204 post berkaitan Ronella dan essential oil je.
Dalam ig ada 730+ gambar.

Blog + ig ni pernah menjana jualan retail RM4,700 dalam 1 bulan.

________________________


I'm pretty sure gambar2 admin takde number telefon admin. Semua watermark ke IG ronella.my.

Sebab tu blog ini dan ig tak dijual secara berasingan.

Payment : Cash only dan no booking. Siapa buat payment penuh dahulu, admin jual kepada dia.

_______________________

Linda Kamal
wasap ke : 013-4141-176

Isnin, 29 Oktober 2018

Adakah Baby Balm Ronella Lebih Baik Dari Baby Balm Jenama Lain?

Okay soalan ni agak concern sebab admin tak nak la kata INILAH "Baby Balm Terbaik Dalam Dunia". You can buy what you want to buy. Admin hanya highlight kenapa jika nak try baby balm, beli yang dibawah jenama Ronella.

Ronella dibina oleh Founder yang dah pun belajar dalam bidang aromaterapi sebelum dia buka syarikat Ronella. Jadi semua blend oil dalam Ronella adalah hasil dari apa yang Tuan Founder belajar. Setiap gabungan essential oil dalam eo blend dan balm adalah bersesuaian dengan masalah yang balm / blend tu selesaikan dan semua essential oil bekerja secara harmoni.


Nak kata lebih baik atau tak baik dari jenama lain adalah tak adil. Admin tak guna pun jenama essential oil lain. Sebab tu admin tak prefer nak compare baby balm Ronella dengan brand lain. Sebab setiap jenama ada pelanggan masing-masing. Jika nak beli, boleh. No problem.

Ronella lebih pocket friendly dan essential oil Ronella tetap pure juga. Takde problem pun jika nak try essential oil jenama lain. Ikut minat masing-masing.

Harga baby balm Ronella RM45 untuk 30g. Jika buat pembelian set 9 biji balm, jimat RM81.
RM324 je untuk 9 baby balm.

Dan semua balm datang dalam bekas aluminium dan expired 2 tahun lepas dibuka.

So 2 tahun adalah sangat lama. Jika guna setiap hari, 1 balm tahan dalam 2 bulan je.

Harga Set baby balm Ronella
Jika nak guna baby balm Ronella boleh wasap admin di 013.4141.176. Atau tekan link direct whatsapp dibawah

http://ronellamy.wasap.my/

Selasa, 18 September 2018

Harga Ronella Essential Oil Bermula 18 September 2018

Hai guys, admin nak beritahu harga Ronella Essential Oil dan semua produk lain bermula 18 September 2018 akan naik secara berperingkat.

Ini disebabkan sebelum ni HQ menyerap semua kos GST supaya pelanggan tak perlu lagi bayar. Cuma cukai SST memang membuatkan HQ perlu naikkan harga Ronella kerana kos produksi naik mendadak. Kami lebih tak berpuas hati jika kami kekalkan harga produk tapi kualiti essential oil terjejas.

Kesemua harga baru dalam blog admin akan betulkan secara berperingkat. Sebab dalam blog ni pun ada beratus-ratus pos.

Jadi jika ada apa-apa soalan, sila tanya admin dulu ya.

Admin
Blog: www.ronellaoil.com
Instagram: @ronella.my
No phone : 013-4141176

P/s - Ini bukan website HQ. Ini website pengedar Ronella.